Takläggare Flen

Kvalitativa tak som lyfter ditt hus

Om oss

TAR STEGET FRÅN FINLAND TILL SVERIGE

TioTak AB erbjuder nu kvalitativa takrenoveringar i Sverige efter att sedan 1999 ha etablerat sig som en av de största i branschen i hemlandet Finland. Kymppi-Katto Oy, som vi heter i Finland är en av Nordens största takföretag, och nu har vi också etablerat oss i Sverige. Moderbolaget har idag 80 medarbetare och vi har genomfört över tusen takrenoveruingar i hela Norden. Vi lämnar gärna ut referenser på tidigare arbeten, du kommer inte att bli besviken på vad du ser.

Vi erbjuder dock våra kvalitativa taktjänster och takprodukter i hela landet. Tak är specialiteten, men vi renoverar även fasader och ersätter dörrar och fönster.

Erfarna och professionella arbetsledare

Våra ledord är noggrannhet, effektivitet och gedigenhet. Vårt team leds av våra erfarna och professionella arbetsledare som är med i varje steg i processen, från inspektion och planering till den sista finslipningen.

Vi har bra garantier, har bra kvalitetsgarantier på våra produkter och tar säkerhetsarbetet på största allvar. Vänd dig till oss på TioTak – vi kan ge dig det tak du behöver!

 

Kenneth Österberg, grundare och ägare av TioTak

Kenneth Österberg har över 40 års erfarenhet av aktiv försäljning och har coachat försäljare i över 30 år. Över 20 000 anställda inom försäljning och kundservice i Norden har tagit del av Kenneth stora kunskaper inom försäljningsområdet.

Markku Koistinen, vd för Kympi-Katto i Finland

Markku leder arbetet på det finska moderbolaget och är nu ofta på plats iSverige för att hjälpa oss med TioTaks verksamhet.

Vi renoverar ditt tak – gediget, snabbt och noggrant!