Om oss

En kompetent takläggare i Flen

När du anlitar oss kan du vara säker på att du får en trygg takläggare i Flen. Vi har över 20 års erfarenhet av branschen, vilket betyder att vi vet exakt vilka lösningar som fungerar och inte till olika typer av hus.

Hos oss får du mer än någon som bara kommer och lägger om taket snabbt. Du får kompetent rådgivning, produkter av högsta kvalitet och kunniga hantverkare som ser till att varje detalj blir rätt utförd. Vi lämnar gärna ut referenser på tidigare arbeten, du kommer inte att bli besviken på vad du ser.

Utöver takläggning och takrenovering erbjuder vi även takinspektioner och serviceavtal så att du kan vara trygg med att alltid ha ett tak i gott skick. Vill du ha mer ljusinsläpp kan vi hjälpa dig med installation av takkupor och våra plåtslagare ser till att varje detalj på taket blir perfekt, inklusive installation av taksäkerhetsprodukter.

Erfarna och professionella arbetsledare

Vårt team leds av våra erfarna och professionella arbetsledare som är med i varje steg i processen, från inspektion och planering till den sista finslipningen.

Vi har bra garantier, har bra kvalitetsgarantier på våra produkter och tar säkerhetsarbetet på största allvar. Vänd dig till oss – vi kan ge dig det tak du behöver!

 

 

Vi renoverar ditt tak – gediget, snabbt och noggrant!